Tick Off Consulting


Enkelt, folkelig og personlig

‘Det enkle er ofte det beste’ – Hvorfor?

Jo enklere jo lettere for flere å forstå, jo lettere å forstå jo lettere å adoptere, jo mer adoptert jo mer arbeidsglede og verdi – det være seg strategi, mål, planer, kommunikasjon, system, brukergrensesnitt, metodikk og malverk.

Ikke over-kompliser oppgaver og prosesser, benytt velkjente verktøy og som prosjektleder; vær folkelig i ditt språk, personlig, og yt service overfor dine kunder, som er dine prosjektmedarbeidere.

Kompetanseheving av kundens organisasjon

Vi vil gjøre dere ‘project ready’ – Hvorfor?

For våre kunder vil vi gjøre vårt ytterste for å dele vår kunnskap og vårt malverk, slik at man som kunde av Tick Off Consulting opplever merverdi. Det gir også oss verdi.

Vi vil gjøre deres organisasjon i stand til å selv utføre analyser og prosjekter basert på enkel metodikk og enkle teknikker for å skape engasjement og eierskap.

Tick Off Consulting vil hente ut det beste i folk og organisasjon!

Ledelse = Le-Del-Se

Er din prosjektleder en god leder?

For at prosjekter skal lykkes må prosjektledere være innovatører, strateger, motivatorer. De må styrke samarbeid, delegere, lytte, beslutte og ta ansvar. Med andre ord, de må lære å kunne lede, og trives med det.

Le, del og se! I Tick Off Consulting setter vi ting i perspektiv, deler alt, tror på oss selv og har det gøy på jobb. Vi kan hjelpe å skape en god prosjektkultur!Vi ønsker å heve kompetansen til våre kunder basert på våre egne erfaringer.
-one less thing to worry about!

Følg oss på:  
Facebook LinkedIn